Fré Zwart

Fré is een zeer ervaren release train engineer / Safe Program Consultant en projectmanager van bedrijfsbrede projecten. In de afgelopen 20 jaar heeft hij in diverse branches succesvol projecten gemanaged. Als basis heeft hij een gedegen ICT-opleiding en is afgestudeerd in de richting “ management en beheer van informatie systemen”. Hij heeft diverse grote internationale projecten gedaan als projectleider, projectmanager en Agile specialist

Fre heeft diverse partijen aangestuurd, zowel nationaal als internationaal, om een optimaal resultaat te bereiken voor zijn opdrachtgevers. Hij heeft ruime branchekennis ontwikkeld over vraagstukken binnen de overheid, public, utilities, telecom, energie en media markt en voornamelijk de vertaling hiervan naar ICT. Daarnaast is Fré een gecertificeerd Agile Release Train Engineer, Safe Program Consulant (SPC), PRINCE2 en ITIL specialist op practitioner niveau.

Door zijn ervaring weet hij als geen ander om te gaan met vernieuwingen op strategisch, tactisch en operationeel, functioneel en organisatorisch niveau.