Cedric Muchall

Cedric is ondernemer en medeoprichter van Keytoe, een van de meest innovatieve organisaties in Nederland. Cedric zit in de strategische adviesraad van de Hogeschool Rotterdam en is hiernaast voorzitter van Technetkring. Bij Technetkring verbindt hij jong technisch talent door middel van een actief programma aan het bedrijfsleven. Hij voelt zich thuis in ondernemen en het aangaan van nieuwe uitdagingen, hierover neemt hij wekelijks podcasts op om zijn ervaring met iedereen te delen.

In april 2018 nam hij ontslag bij zijn eigen bedrijf om nog meer besluitvormingspower bij de collega’s te leggen en vanuit loslaten naar loskomen te gaan. Hij is misschien wel de oprechtste ondernemer in Europa. Cedric toont zonder schromen zijn kwetsbaarheid, waardoor hij anderen weet te raken in zeer openhartige, energieke en humoristische talks.

Keytoe is uitgegroeid tot een organisatie waar het floreren van collega’s zeer hoog in het vaandel staat. Dit wordt gefaciliteerd door onbeperkt vakantiedagen, autonomie, volledige transparantie en besluitvorming door iedereen, waardoor collega’s andere collega’s aannemen en elkaars salaris bepalen. Nu is Cedric met Lennard Toma de spinoff KeytoeY gestart, waar hij andere organisaties losmaakt en helpt veranderen naar een plek waar mensen graag willen werken en floreren. Het doel: positieve alternatieven laten ontstaan. Laat je inspireren om het anders te doen, met al het vallen en opstaan wat daarbij hoort.