Over Ons

We kunnen inmiddels terugkijken op een zeer geslaagd congres! Onze dank gaat uit naar allen die hiervan deel hebben uitgemaakt.

Voor een impressie van ons jaarcongres 2018, klik op onderstaande video.

—————————————

Agile Consortium Nederland organiseert jaarlijks een congres. Dit jaar is het thema: De Impact van Agile.

Agile werken, we kunnen er niet meer omheen. Een groot aantal organisaties heeft agile werken geadopteerd en organisaties die deze stap nog niet hebben gemaakt overwegen dit. Ook de verschillende vakverenigingen voor projectmanagement, architectuur, functioneel beheer, lean, verandermanagement en marketing zijn actief aan de slag met het onderwerp agile werken. Voor al deze partijen is een belangrijke vraag:  WAT IS DE IMPACT VAN AGILE?

Impact op de organisatie in termen van productontwikkeling of dienstverlening. Impact op klanten. Impact op de medewerkers qua mindset en de impact op de functie of rol. Impact vanuit kansen en bedreigingen. Welke impact heeft de transformatie naar agile werken bij jou of jouw organisatie gemaakt, of welke impact is hier te verwachten? Zijn de verwachtingen tot nu toe uitgekomen? Wat zijn de drempels? Welke gevolgen heeft agile werken op medewerkers in jouw organisaties gehad? Op welke manier is de organisatie veranderd? Kortom, tijd om samen stil te staan bij de impact die agile heeft gemaakt.

Net als voorgaande jaren is de organisatie in handen van het Agile Consortium Congresteam: Mary Beijleveld, Johan Vink en Jeroen Venneman, ondersteund door Goede Organisatie.

We zien uit naar een fantastisch congres in Landgoed Zonheuvel. Het geslaagde congres van vorig jaar met meer dan 250 deelnemers en met prima evaluatie-scores houdt ons als congresteam erg enthousiast om er weer een mooi event van te maken.

Met vriendelijke groet,

Het congresteam


Nieuw dit jaar op het congres: de Agile Coach Pomodoro!

Deze op Italiaanse cuisine gebaseerde coach clinic wordt georganiseerd door de Agile Master community en stelt maar liefst 30 coach sessies ter beschikking voor alle deelnemers aan het jaarcongres. Dus heb jij een coachvraag waar je graag 1 op 1 met een Agile coach over zou willen sparren, neem deze dan mee naar de Agile Coach Pomodoro.
Gedurende 20 minuten krijg je een gecertificeerde Agile Master tot je beschikking die al zijn of haar kennis en ervaring inzet om met jou mee te denken over je vraag en je daarin te coachen. Inschrijven voor de clinic kan op de dag zelf, in 1 van de 30 timeslots. Wees er wel snel bij, want op = op.